dimecres, 23 de novembre del 2016





   Voleu col·laborar per un dia amb l'Institut organitzant tallers, jocs i activitats?

Benvolgudes famílies,

L'equip docent del centre ens demana la nostra col·laboració per tal de poder portar a terme de la millor manera possible les activitats d'avaluació i coavaluació de final del trimestre. Concretament, i amb les seves paraules, les tasques de suport i col·laboració serien:

1.
El dia 7 de desembre activitats la centre per tal de fer possible un diàleg entre tutors i tutores i alumnes. Per a fer aquestes activitats, demanem la vostra col·laboració. Aquelles persones que puguin i vulguin ajudar-nos, poseu-vos en contacte amb el Javier o el Miguel Angel: indiqueu-nos la vostra disponibilitat durant aquell matí, quina activitat us agradaria desenvolupar (us ajudarem a muntar-la, buscar els materials, etc.) i el nombre d'alumnes que considereu que poden participar en aquesta. Per descomptat que si coneixeu algun familiar, veí, amic o qualsevol persona que voluntàriament vulgui dedicar-nos aquest temps i/o aportar qualsevol activitat, feu-nos-ho arribar també!
2.
El dia 22 de desembre, lliurarem l'informe a les famílies i mantindrem un breu diàleg sobre com ha anat el trimestre del vostre fill o de la vostra filla. Per organitzar aquest matí, aviat rebreu un correu electrònic amb una invitació a participar en un Doodle. També podeu reservar a partir de dilluns vinent per telèfon l'hora per a mantenir aquest diàleg amb el tutor o la tutora.

Animeu-vos-hi!

Podreu trobar-ne més informació a la plana web del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada