dimecres, 1 de març del 2017

Manifest Plataforma en defensa de l'educació pública de Poblenou

La PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE POBLENOU, està formada per les AMPAs de les escoles i instituts del barri: Flor de Maig, Fluvià, La Llacuna, La Mar Bella, L’Arenal de Llevant, Les Acàcies, Pere IV, Sant Martí, Vila Olímpica, Front Marítim, Icària, Maria Espinalt i Quatre Cantons.
Portem anys anys reivindicant una planificació escolar seriosa i una actuació per part del Consorci d’Educació conseqüent amb la creació d’escoles i instituts que cal al barri.
La realitat és, però, que aquelles mesures preses per l’Administració fa 10 anys i que ens semblaven precipitades i de caràcter extraordinari han acabat aplicant-se a cada nou curs escolar, esdevenint “normals” i agreujant cada vegada més la situació dels nostres centres. És per això que és hora de dir:
PROU
·         MASSIFICACIÓ D’ALUMNES, PROU BOLETS (línies extres imposades).
·         AMPLIACIONS DE RÀTIOS. No volem aules d’Infantil i Primària amb més de 25 alumnes, ni aules d’ESO amb més de 30 alumnes.
·         BARRACONS. Molts alumnes de les escoles del barri hauran estat o estaran molts anys en barracons.
·         NO VOLEM QUE A L’INSTITTUT HAGIN DE TORNAR A ESTAR EN BARRACONS!
VOLEM
·         QUE COMENCIN LES OBRES DE L’INSTITUT MARIA ESPINALT!, perquè els seus alumnes puguin deixar els barracons al més aviat possible.
·         CURS 17/18 OBERTURA INSTITUT 22@, calendari clar per la creació i obres.
·         MÉS SUPORT ALS CENTRES QUE COMENCEN O QUE ESTAN EN PROCÉS D’AMPLIACIÓ, respectant les demandes dels seus equips directius perquè puguin desenvolupar el seu projecte amb normalitat.
·         VOLEM CONTINUITAT DELS PROJECTES EDUCATIUS, que han demostrat la seva eficàcia i qualitat, amb estabilitat del professorat.
·         VOLEM UNES BONES CONDICIONS LABORALS DEL PERSONAL DOCENT,  substitucions des del primer dia i personal de suport suficient: vetlladors/es, monitors/es... per atendre totes les necessitats educatives dels nostres fills.

·          VOLEM ELS RECURSOS HUMANS I MATERIALS NECESSARIS PER UNA EDUCACIÓ DE QUALITAT,   i des del primer dia de curs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada