dimecres, 8 de novembre del 2017

CURSA DE LA DONA 2017


Benvolgudes famílies,

Us fem arribar unes informacions pràctiques referents a la Cursa de la Dona del proper diumenge 12 de novembre:

  • Recollida de samarretes i dorsalsEl proper divendres 10 de novembre, a les 15 h, passeu per la mediateca de l'Institut a recollir la vostra samarreta i el dorsal per a la Cursa les que hi estigueu inscrites.
  • Recollida de donatius per a l'AECC: Tothom pot fer donatius, no cal estar inscrit a la Cursa. Recollirem els vostres donatius el mateix divendres a les 15 h a la mediateca. Tots els diners recollits els donarem el mateix dia de la Cursa a l'AECC (Associació contra el Càncer) per ajudar a la investigació contra el càncer de mama. Recordeu que la nostra inscripció a la Cursa és gratuïta i volem fer com a AFA la nostra aportació solidària a la causa.
  • La CursaLa sortida és a les 9 h des de l'avinguda Maria Cristina i l'arribada és a l'avinguda Rius i Taulet (carrer perpendicular a Maria Cristina). Hi ha un total de 30.000 participants inscrites. Heu anar amb la samarreta de la Cursa i el dorsal. Recordeu portar imperdibles per enganxar el dorsal a la samarreta. 
  • Lloc de trobada: Us demanem anar en grup i us facilitem 2 llocs de trobada: 1. Parada metro Glòries a les 7:45h i anirem en metro fins a plaça Espanya. Cal ser molt puntuals, aquest dia hi ha molta gent que va a la Cursa. 2. Si aneu directe a plaça Espanya, ens  trobem a les 8:15h (hora límit), a la torre que queda a l'esquerra, mirant cap a la font, per poder fer una foto de grup. 
  • Final de la Cursa: Un cop comenci la Cursa, cadascuna anirà al seu ritme i amb qui vulgui (ja no cal anar en grup) i intentarem trobar-nos en acabar, les que puguem, i anar a fer el donatiu a l'AECC. La tornada a casa no es farà en grup. 



Moltes gràcies per participar! 


Fem Esport, Fem Salut

Comissió d'Extraescolars
AFA Maria Espinalt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada