dilluns, 13 de novembre del 2017

32 DONES DEL MARIA ESPINALT A LA CURSA DE LA DONA


Holaaa,

Com ja sabeu, el passat diumenge 12 de novembre, una representació del sector femení de l'Institut Maria Espinalt vam participar en la XIII edició de la Cursa de la Dona de Barcelona. Concretament, vam ser 32 participants d’un total de 40 inscrites, totes elles molt animades, amb moltes ganes de córrer, caminar, passejar i, sobretot, passar un matí fent esport.

Vam recórrer els principals carrers de Barcelona amb molta motivació, una gran afluència de públic i amb companyia del bon temps.

En acabar, vam fer el donatiu a l’AECC de 280 €. Us donem les gràcies en nom de l’Associació contra el Càncer per l’aportació feta. Ens van regalar 10 samarretes que sortejarem entre totes les participants a la Cursa.

Tant l’Institut com l’AFA us volem donar les gràcies per animar-vos a participar i per fer aquest gest de solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama. Estem molt orgulloses de totes vosaltres, i esperem que això no s’aturi, ja que moltes de vosaltres heu començat a fer petites escapades per entrenar. Totes podem trobar el nostre moment per fer activitat física i poder fer més d’una cursa...

GRÀCIES, DONES, PER VENIR I GRÀCIES A TOTHOM PER FER PINYA COM A INSTITUT MARIA ESPINALT!

Us passem algunes fotos de la Cursa (aquí), tot i que som conscients que hi falta gent ja que no ens vam arribar a trobar totes per diferents motius. Sobretot perquè hi havia 31.000 dones participants i no era fàcil localitzar-nos!

Llegiu la crònica de la Cursa a:

Podeu consultar els vostres resultats a la web:
i imprimir-vos el diploma quan estigueu consultant el vostre resultat.

Podeu buscar les vostres fotos amb el número de dorsal a:

També podeu trobar els vídeos de la Cursa a la web de:

Fem Esport, Fem Salut
Comissió d'Extraescolars AFA Maria Espinalt



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada