divendres, 5 d’octubre del 2018

CURSA DE LA DONA 2018



Diumenge 11 de novembre, a les 9 h, se celebra la XIV edició de la Cursa de la Dona a Barcelona. El Departament de Promoció Esportiva de l’Institut de Barcelona Esports (Secció d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona) ens ofereix unes inscripcions gratuïtes per al col·lectiu femení de l’Institut.

Com algunes ja deveu saber, és un recorregut de quasi 8 km, amb el qual no us heu d’espantar, podeu estar tranquil·les, ja que es pot fer corrent, caminant, passejant, xerrant i, sobretot, gaudint fent esport amb tantes dones… El més important és participar, arribar a la meta sense límit de temps gaudint d’aquest esdeveniment emocionant per a les dones i solidaritzar-nos amb la lluita contra el càncer de mama.

L’Institut de Barcelona Esports fa la promoció a algunes escoles i instituts del barri, oferint un nombre limitat d’inscripcions gratuïtes per al nostre centre (la inscripció oficial té un cost de 12 €) per promocionar l’activitat física en les dones. A causa de l’augment del nombre de centres participants en aquest projecte, i de la gran demanda d’inscripcions que hi ha, ens demanen que aquesta promoció es limiti exclusivament a alumnes (majors de 12 anys), mares, germanes i personal docent en primer lloc i, si queden places, es podrien obrir les inscripcions a alguna altra familiar directa.

La Cursa és solidaria i destina part dels diners a diferents projectes: així doncs, com l’any passat, entre tothom que ho vulgui (no cal participar en la Cursa), recollirem una donació econòmica voluntària (el dia que donem les samarretes), que entregarem el dia de la Cursa per ajudar a dues de les associacions que defensen les causes per les quals es fa: l’Associació Espanyola contra el Càncer (investigació del càncer de mama) i Mundo Cooperante (lluita contra la mutilació genital femenina).

Com us podeu entrenar?
La idea és que pugueu trobar-vos en petits grupets i entrenar-vos les setmanes prèvies a la Cursa. Podeu tenir com a punt de trobada la porta de l’Institut i fer el recorregut per la Diagonal o cap al front marítim, caminant o corrent en funció del nivell de cadascuna.

Us recordem que, com cada any, es realitzaran els entrenaments oficials gratuïts que programa l’organització amb entrenadors professionals (es fan grups segons forma física) al Parc de la Ciutadella (passeig dels Til·lers). Seran els dilluns i dimecres 8, 10, 15, 17, 22, 24, 29, 31 d’octubre i 5 de novembre a les 20 h.

Més informació al web de la cursa: http://www.carreradelamujer.com/barcelona.

Totes aquelles que estigueu interessades a participar-hi, envieu un correu-e (ha de ser un compte de Google) a afame.cursadona@gmail.com i us enviarem un enllaç per inscriure-us-hi com a equip escolar, juntament amb més informació.

Data límit d’inscripció: DILLUNS 29 D’OCTUBRE!

Entrega de dorsals i samarretes i recollida voluntària de donacions: divendres 9 de novembre al mateix Institut.


Animeu-vos-hi!                                              
Fem esport, fem salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada