dilluns, 5 de novembre del 2018

CURSA DE LA DONA 2018 - INFORMACIONS PRÀCTIQUES


Recollida de samarretes i dorsals
El proper divendres 9 de novembre, a les 12:30 h i a les 15 h, us farem entrega de les samarretes i els dorsals a totes les inscrites. Ho poden recollir els vostres fills i filles. Serem al vestíbul, al costat de la consergeria de l’Institut. No us oblideu de passar a recollir-ho!

Recollida donatiu
El mateix divendres TOTHOM que vulgui pot fer una aportació econòmica. No cal participar en la Cursa per fer el donatiu. Tots els diners que recollim els donarem el mateix dia de la Cursa a l’AECC (Associació contra el Càncer) per ajudar a la investigació contra el càncer de mama. Recordeu que la nostra inscripció a la Cursa és gratuïta i volem fer com a Institut la nostra aportació solidària a la causa.

Cursa: Diumenge 11 de novembre
La sortida és a les 9  h des de l’avinguda Maria Cristina i l’arribada és a l’avinguda Rius i Taulet (carrer perpendicular a Maria Cristina). Hi ha 35.000 participants inscrites, aproximadament.

Heu d’anar amb la samarreta de la Cursa i el dorsal. Recordeu portar imperdibles per enganxar el dorsal a la samarreta.

El punt de trobada és directament a plaça Espanya, entre 8 h i 8:15 h (hora límit), a la torre que queda a l’esquerra, mirant cap a la font, per poder fer una foto de grup. Aquesta foto és necessària per poder mostrar a l’organització el grup que formem a l’Institut!!

Recordeu que hi ha molta gent i els transports van molt plens!!

Un cop comenci la cursa, cadascú anirà al seu ritme i amb qui vulgui (ja no cal anar en grup) i intentarem trobar-nos en acabar, les que puguem, i anar a fer el donatiu a l’AECC. La tornada a casa no es farà en grup.

Moltes gràcies per participar!!!

Comissió d'Extraescolars AFAME

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada