divendres, 7 de juny del 2019

I FIRA DE LA CIÈNCIA


Dijous 6 de juny, al matí, la Comissió de Laboratori de l’Institut ha organitzat la I FIRA DE LA CIÈNCIA i ha estat tot un èxit. Les famílies, els vianants del barri i fins i tot els nois i noies de sisè de l’escola La Llacuna del Poblenou s’han acostat a gaudir de la mostra, les activitats i els batuts que ens han ofert.


Us deixem uns quants documents gràfics de les diferents activitats perquè tothom en pugueu ser partícips:

Projecte Exploradors de l'Aigua
Projecte de ciència ciutadana que se submergeix en el món de l'aigua i els ecosistemes aquàtics, l'aigua virtual (quanta aigua es necessita per fabricar un objecte o un aliment) i amb un especial èmfasi en el problema dels microplàstics.


Experiments de laboratori
Els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO de Ciències ens han mostrat els experiments en què han estat treballant durant tot el curs: reaccions químiques, tensió superficial, cromatografia…




Projecte Fauna
Espai pluridisciplinari dedicat a la creació artística d’espècies animals. Al llarg del curs s’han fet produccions segons l’àmbit d’estudi: fauna marina, artròpodes i rèptils, aus i mamífers…




Produccions de l’Espai d’Aprenentatge Globalitzat
Ens han mostrat les produccions realitzades en aquest espai com, per exemple, prototips de cotxe elèctric, maquetes d’una atracció i moltes coses més que hem pogut provar!!!


Taller de Tecnologia
Hem pogut veure i tocar les produccions realitzades al taller de tecnologia i els dissenys creats al projecte de Disseny 3D.

La Cantina
També hi havia els nois i noies de La Cantina que ens han ofert la possibilitat d’amenitzar la visita a la Fira amb un batuts ecològics refrescants i boníssims!!! Quina gran idea, en aquests dies de calor, us ho agraïm molt!!!

 Fins a la propera Fira!

1 comentari: